Forum
Velkommen til Forum.

Dette er "torvet" i Flora's. Det er her, du kan dele dine historier, erfaringer og refleksioner. Og det er her, du kan stille spørgsmål til fællesskabet.

Når du skriver et indlæg, så husk at markere om det hører til i "Mine historier" eller i "Spørgsmål" - så kan du og alle vi andre se dit indlæg det rigtige sted i menuen. Det kan du gøre, når du skriver dit indlæg. Du er også meget velkommen til at lægge et billede ind i dit indlæg eller endda vedhæfte et dokument.

Du kan altid se de sidste indlæg herunder.

Husk at skrive i en pæn og ordentlig tone og tænk altid på, hvordan du kan bidrage til fællesskabet. Så vokser vi nemlig alle sammen - også af dine bidrag. Dette er ikke en reklameside - så skriv venligst ikke reklamerende oplæg ej heller med links til andre sider eller andet indhold. Disse ting sletter jeg. Vis hensyn til fællesskabet og bidrag fra dit hjerte.

Hvis du har tekniske spørgsmål til Flora's - så send mig en mail på info@livsbevidsthed.dk - så løser vi det den vej.

Kærligst,

Flora-underskrift

At være på vej

At lære at se vejen jeg går på , i stedet for at sige:  her står jeg og der skal jeg hen, har være en stor gave

I forbindelse med dagens affirmation kan jeg  med stor hjertevarme, tilslutte mig at ‘jeg er på vej’, og at disse ord har stor betydning, når vejen er op ad bakke.

Tak Flora fordi du og dine visdom er tilgængelige for min vej

Dagens affirmation

How to focus!  Vidunderlig illustration og hints

Og alligevel , selvom det er to et halvt år siden jeg var sygemeldt med stress, kom der en kort velkendt kropslig reaktion:

Opspænding omkring øjne og hals, fordi illustrationen er så fyldt med indtryk at det tidligere overvældede mig.

Lykkelig er jeg der har fået redskaber gennem mindfulness og nu endnu bedre også compassion

Smerter

Kære alle. Jeg vil gerne dele mine erfaringer med jer: Jeg havde nogle blokeringer, som udmøntede sig ved smerter i ryg og venstre ben. Jeg er nu godt igang med at slippe disse blokeringer, men det har medført, at jeg nu har meget stærkere smerter!  Under terapi hos en clairvoyant ( for flere år siden) blev jeg gjort opmærksom på, at det ville ske, når jeg slap mine blokeringer. SÅ FORTVIVL IKKE! Lige nu går jeg som een på 90 år, der har glemt at klippe snoren over  i...

Barnet

Da min ældste søn var omkring 1 år, havde han en imaginær legekammerat. Han sad nede under spisebordet, og når jeg spurgte ham hvad han lavede, svarede han, at han legede med Kraus. (Han kunne ikke sige Klaus) Jeg vidste ikke på daværende tidspunkt noget om, at små børn kan se ånder - jeg vidste forresten heller ikke noget om ånder. Men jeg gjorde heldigvis det eneste rigtige: accepterede at han legede med Klaus. Og  det er jeg glad for i dag, hvor jeg ved, det ikke var opspind fra hans...

At være med vreden

N jeg er nysgerie på min vrede

o obsaver jeg se den i kroppen den brænder mig over alt

a ksepter den er der 

se på den med kærlighed og venlighed

den er i min krop pågrund af alt volden i min opvægst er klare til at slippe tilgive og lukke kærligheden IND 

kram Ann

Indsigt

Hej Flora. I november foreslog du, at det var en god ide at ha’ et bestemt sted at ha’ sin meditationspraksis. Fint jeg har et helt kontor. Først nu 2 måneder efter, er det lykkedes mig at komme derind. Koldt derinde og mange andre undskyldninger. Problemet var, at jeg ikke havde lyst til, at flytte mig fra fællesskabet med min mand. Hvad ville han sige osv. Og det var så mit problem.  Og indsigten blev, at jeg i altfor mange situationer fulgte hans forslag og ikke selv følte efter,...

Ensomhed

Kære Flora.

 

Jeg har brug for lidt sparring på 2 områder.

 

Jeg har genoptaget min meditationspraksis efter ca 9 mdr.s fravær.

Når jeg mediterer nu, så oplever jeg at jeg nærmest falder hen, forstået på den måde at selvom jeg sidder på gulvet med ret ryg, så oplever jeg at det givet et sæt i mig når mit hoved nærmest falder forover.

Jeg accepterer at det er sådan det er for mig lige nu, men tænker det er sindets modstand imod forandring?

 

Den næste ting er at jeg i går oplevede et...

Stedet under mine fødder

Vi er netop tjekket ind på tre ugers ferie på vores ynglingssted: Kreta. Det er i den grad tid til at slappe af og bare være. Gøre det vi har lyst til, ikke fordi vi skal eller bør, men fordi vi har lyst til det. Lige nu, i det her nu.

Sådan en Morgenstund som denne er helt meditativ. Jeg sidder bare og småsumper på altanen. Drikker kaffe. Skriver lidt i min notesbog. Kigger på træerne og blomsterne, på havet. Ingen forstyrrende tanker eller elementer. 

Da vi ankom i går, og fik vores...